Solas

Solas, het bedrijf dat door Dr. Solas Y.J. Lin is opgericht, is nu één van de bekendste en meest vertrouwde namen op het gebied van propellers voor buitenboordmoteren en hekaandrijvingen. Het is onze passie om u door de beste technologie, betere prestaties en veiligheid op het water te bieden. Wij luisteren naar de behoeften van onze klanten. De brede range van producten die wereldwijd door Solas op de markt worden gebracht bewijzen dit elke keer weer.
Wij voeren een Totaal Systeem van de kwaliteitscontrole uit om het volledige productieproces van af het materiaal, het afgietsel, tot aan het eindproduct te garanderen.

Saturn
Als u een propeller zoekt als vervanging van uw aluminium propeller is de Saturn een perfecte keus.

Zeker als uw boot geschikt is voor veel grotere motoren dan u gemonteerd heeft geven de speciale vorm van de bladen u het beste resultaat.

New Saturn
Met grote bladen en gematigde cup is de New Saturn geschikt voor een schip met verschillende toepassingen en geeft dan een zeer goede acceleratie en meer dan acceptabele top snelheden.

Titan
De Titan propeller is ontworpen met een behoorlijke cupping en een groot blad voor betere prestatie en brandstof besparing vooral bij grote motoren en speciaal 4-takt motoren.

HR Titan 3
Deze propellers met scherpe bladen en veel cup zijn uitermate geschikt voor met hoge snelheid planerende boten. Door blad stand en cupping geven deze propellers een zéér snelle acceleratie en boeg lift. Wat resulteert in een propeller geschikt voor hoge snelheden na een snelle start waarbij de cupping zorgt voor goede vaar eigenschappen.

HR Titan 4
Naast de eigenschappen van de HR Titan 3 is de HR Titan 4 een propeller met erg veel trekkracht voor bijvoorbeeld waterskiën en andere activiteiten.

Deze propeller is ook geschikt voor ruw water en offshore activiteiten door de zeer goede vaareigenschappen die deze propeller aan uw boot geeft het manoeuvreren wordt een fluitje van een cent.

Scorpion
Deze high performance propeller is gemaakt voor de boten die met zéér hoge snelheden varen. Het is dan ook een zo genaamde oppervlakte propeller waarmee bij zeer hoge snelheden nog voldoende contact met het water is om veilig te kunnen varen deze propeller zijn leverbaar van 23 tot 25 inch .

Alcup 3
De alcup propeller is de beste vervanger voor de OEM propeller En door de manier van produceren doen deze propellers qua prestaties niet onder voor een RVS propeller.

Alcup 4
De vierblads propeller houdt uw boot in plané bij lagere snelheden en is uitstekend geschikt voor zware boten met relatief kleine motoren en voor waterverplaatsende boten.

Amita 3
De propeller die alle standaard propellers pefect vervangt met beter pretaties dan normaal.

Amita 4
De ideale propeller voor lage snelheden en zware boten zeker al je de High Thrust modellen monteerd.

Sik propellers
De Propeller met revolutinaire vormgeving voor de beste prestaties voor de wedstrijtskiër en de recreatieveskiër met ambitie

Reacties uitgeschakeld voor Solas

Comments are closed.