Garlick

Sinds het begin van Garelick hebben ze de meest moderne bootaccesoires op de markt gebracht, met het nieuwste en modernste design. Garelick gebruikt de meest geschikte en fijnste materialen om haar producten te maken.

Garelick heeft als doel de klanten te voorzien in superieure producten, en dat al een halve eeuw lang. Garelick is een zeer betrouwbaar bedrijf, waar kwaliteit voorop staat. Haar producten zijn zo gemaakt dat invloeden zoals weersinvloeden of corrosie geen invloed hebben op de kwaliteit van het product.

Stoelpoten

Diverse stoelpoten om uw stoel in hoogte te kunnen verstellen of rond te kunnen draaien. Verder zijn hier natuurlijk ook de bijbehorende materialen te vinden.

Draai-en schuifgeleider Stoelpoten

Deze draai- en schuifgeleider voor stoelpoten zorgt ervoor dat uw stoel 360 graden draaibaar is, maar ook in hoogte te verstellen is. De stoel is 7 cm hoger of lager te zetten. Het systeem is linksdraaiend.

Stoelpootanker

Stoelpootanker zijn gemaakt om uw stowl op een holle ondergrond stevig vast te zetten, zodat hij niet zal verschuiven of om zal vallen.

Dit stoelpootanker is metrisch en is 6 mm dik. Ze zijn te gebruiken in gaten van maximaal 13 mm doorsnede.

Bootstoelen

Eenvoudige inklapbare bootstoelen, verkrijgbaar in diverse kleuren en kleurencombinaties.

390 Quality Seat

Comfortabele stoel van 40 cm breed. Ze zijn gemaakt van vinyl en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze stoel is inklapbaar, en voorzien van een roestvrijstaal frame. Op de hoeken van de stoel zit plastic, ter beveiliging van de stof. Verder is het mogelijk om losse armsteunen voor deze stoel te kopen.

680 High Back Fold-Down Seat

Deze stoel heeft een modern uiterlijk en een groot comfort. Hij is gemaakt van vinyl, en heeft een hoge dichtheid. De stoel is duurzaam in gebruik, en heeft een roestvrijstale frame. Op de hoeken zitten plastic hoekjes, die de stof beschermen.

380 High Back Seat

Deze comfortabele stoel is gemaakt van vinyl, en heeft een roestvrijstale frame. Hij is inklapbaar en heeft plastic hoekjes op de hoeken, die zorgen voor extra bescherming.

Reacties uitgeschakeld voor Garlick

Comments are closed.